fbpx

Присъствие в каталога „Места за настаняване“

 

Включването на Вашия обект в каталога на сайта „Места за настаняване“ е напълно безплатно. Вписването в него включва предоставяне на основна информация за предлагания от Вас обект – обща информация в избран от Вас вид, допълнителни удобства в обекта или преживявания, снимки, линк към страницата Ви в www.booking.com.

 

 

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Ценовата листа се прилага за категории обекти, включени в каталога на сайта „Пътувай по интереси“ – винарски изби, Via Ferrata, алпийски тролей, АТВ, въжени паркове, езда, парапланеризъм, рафтинг, скално катерене.

 

В съответната категория от каталога „Пътувай по интереси“ се визуализира изпратен от Вас банер или лого, което препраща с хиперлинк към Вашата уеб страница.

 

ЦЕНИ:

 

  1 седмица 2 седмици месец
Лого 25 40 60
Снимка с кратък текст 30 60 80
Банер 35 70 100

 

Банер с динамично сменящи се изображения:

2 изображения + 20%   |   3 изображения + 30%   |   4 изображения + 40%

 

Посочените цени са в лева без ДДС.

 

При проявен интерес, моля свържете се с нас на info@ecotrips.bg

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

За Еко Трипс БГ

Създадохме за Вас туристически портал, в който за първи път на едно място е събрана подробна информация за възможностите за еко туризъм в България. Целта ни е да Ви представим красиви и уникални места от нашата природа, да Ви запознаем с тях и да бъдем полезни с всичко, необходимо за организиране на пътуването Ви до и из България. На нашата страница ще намерите информация за над 200 обекта, разделени по категории – екопътеки, пещери, крепости и исторически обекти, скални образувания, езера, язовири, водопади, манастири и светилища. Направили сме и каталог на препоръчани от нас места за настаняване с подробна информация и снимки. За резервация използвайте нашата страница.

Оператор и едноличен собственик на портала е „ЕКО ТРИПС БГ“ ЕООД.

ВАЖНО! Еко Трипс БГ НЕ Е туристическа агенция или туроператор.