fbpx

Село Крушуна

Facebook Page

Въжената градина е приключение за смелчаци – малки и големи. Маршрутът се състои от множество въжета, монтирани здраво високо сред дърветата, с люлеещи се над реката дървени мостчета и греди, на някои от които се чувствате като цирков въжеиграч. Чувство за баланс, увереност в себе си и желание да стигнете до края – това ще ви води, докато преодолявате разнообразните препятствия. Трудността на елементите се повишава постепенно, но като цяло е подходяща за всички, които не се страхуват от височини – от 6 до
86 години! Градината завършва с шеметен тролей – награда за усилията и проявената смелост.

Преминаването на въжената градина ще осигури на вас и на децата ви незабравими емоции и отделянето на много адреналин, също така и ще подложи на изпитание вашата издръжливост, екипност и чувство за хумор. За вашата безопасност се грижи инструктор и е осигурена специална екипировка.

Градината се намира от дясно на входа към пътеката, водеща до Крушунските водопади.

https://opoznai.bg/view/vajena-gradina- baba-iaga- krushuna

За Еко Трипс БГ

Създадохме за Вас туристически портал, в който за първи път на едно място е събрана подробна информация за възможностите за еко туризъм в България. Целта ни е да Ви представим красиви и уникални места от нашата природа, да Ви запознаем с тях и да бъдем полезни с всичко, необходимо за организиране на пътуването Ви до и из България. На нашата страница ще намерите информация за над 200 обекта, разделени по категории – екопътеки, пещери, крепости и исторически обекти, скални образувания, езера, язовири, водопади, манастири и светилища. Направили сме и каталог на препоръчани от нас места за настаняване с подробна информация и снимки. За резервация използвайте нашата страница.

Оператор и едноличен собственик на портала е „ЕКО ТРИПС БГ“ ЕООД.

ВАЖНО! Еко Трипс БГ НЕ Е туристическа агенция или туроператор.