fbpx
екоселище Азарея

Екоселище “Азарея”

Само на 7км от Троян в сърцето на Троянския балкан,в близост до балнеоложките курорти Шипково и Чифлика се намира екоселище Азарея.Влизам през дървена порта и попадам в друг свят, място на сбъднатите мечти и приказки.

Based on 2 Reviews
Аквапарк Варвара

Аквапарк Варвара

На 15 км от Пазарджик в посока Велинград, в най-екзотичната част между Средна гора и Родопите, непосредствено до река Елидере, ще откриете уюта и спокойствието на комплекс „Варвара“.

Based on 2 Reviews
Къща за гости Бащината стряха

Къща за гости “Бащината стряха”

Къща за гости “Бащината стряха” се намира в с. Бели Осъм само на 7 км. от гр. Троян, в близост до един от най-красивите дялове на Стара планина – Народен парк „Централен Балкан”. Може да посрещне 12 души. Разполага с пет просторни спални.

Based on 2 Reviews
Хаджигергевата къща

Хаджигергевата къща

Полъх от миналото,тишина,спокойствие,мирис на здравец и липа.Ако желаете да усетите всичко това заповядайте при нас и ние ще съдействаме за Вашето приятно прекарване. В общо 16 стаи в трите къщи могат удобно да се 35 човека. В някои стаи са запазени автентични камини.

Based on 2 Reviews
Замъка Хорлог

Замъка Хорлог

“ЗАМЪКА ХОРЛОГ” е разположен в местността „Хорлог“-на влизане в с.Триград, в полите на три заобикалящи го защитени местности, надпреварващи се по богатството на своето биоразнообразие. Намира се в самото начало на Триградското ждрело.

Based on 2 Reviews
Еко Хотел Имението

Еко Хотел Имението

Комплексът е разположен на двата бряга на река Негованка и е с площ около 12 дка. На река Негованка се намира Еменският водопад, един от 100-те национални туристически обекта на България. Живописната природа привлича постоянен приток на туристи.

Based on 2 Reviews
Карашка къща

Карашка къща

Ако търсите досег с природата на тихо място, в екологична среда и на чист въздух, с удоволствие ще ви посрещнем при нас! Нашата къща е автентична, със стени от камък и глина, с тавани и подове от дърво. Къщата предлага уединение и невероятна гледка към планината.

Based on 2 Reviews
Къща Кенара

Къща Кенара

Полъх от миналото, тишина, спокойствие, мирис на здравец и липа.Ако желаете да усетите всичко това заповядайте при нас и ние ще съдействаме за Вашето приятно прекарване. В общо 16 стаи в трите къщи могат удобно да се 35 човека. В някои стаи са запазени автентични камини.

Based on 2 Reviews
Комплекс

Комплекс “Косовските Къщи”

Комплекс „Косовските къщи“ се състои от три къщи за гости, които стопаните внимателно са възстановили с помощта на вещи родопски майстори и внимание към оригиналните детайли – каменни покриви, зидове, дървени резбовани тавани, ръчно изработени черги, оджаци и мебели.

Based on 2 Reviews
Къщата с лозницата

Къщата с лозницата

Полъх от миналото,тишина,спокойствие,мирис на здравец и липа. Ако желаете да усетите всичко това заповядайте при нас и ние ще съдействаме за Вашето приятно прекарване. В общо 16 стаи в трите къщи могат удобно да се 35 човека.

Based on 2 Reviews
Комплекс Под Чардака

Комплекс “Под Чардака”

Комплексът предлага спокойствие и уют сред девствена природа, като сега започваме и изграждане на животински кът. Комплекса може да се използва и като отправна точка за посещение на Чипровци, Белоградчишките скали, пещера Магура.

Based on 2 Reviews
Глинени къщи Под Скалите

Глинени къщи “Под Скалите”

Селището „Под скалите“ в Илинденци разполага с шест глинени къщи. Всяка от тях е със своя уникална форма и вътрешна архитектура, от които произлизат и техните имена – Охлюв, Езерце, Детелина, Винарна, Панорама и Зимна градина.

Based on 2 Reviews
Вилно селище Романтика Форест

Вилно селище “Романтика Форест”

Вилно селище “Романтика форест” е разположено в района на язовир “Широка поляна”. Намира се в близост до гр. Доспат и е на 40 км. от град Батак. Гостуването във вилно селище “Романтика форест” е идеалното решение за откриване на най-красивите пещери в България.

Based on 2 Reviews
Къща за гости Сава Купеца

Къща за гости “Сава Купеца”

Къща за гости „Сава Купеца“ е построена в периода 1855 – 1860 год. от Сава Джендов Купеца – богат търговец от с. Жеравна. Къщата е издигната на два етажа като първоначално само първия етаж е пригоден за живеене, а вторият остава недовършен.

Based on 2 Reviews
Вила Виденица

Вила Виденица

Вила Виденица е къща за гости, разположена в най-красивата част на Западните Родопи, в края на село Чала (община Борино, Смолянска област). От терасите могат да се наблюдават прекрасни изгреви и да се насладите на панорамна гледка към върховете Перелик и Виденица.

Based on 2 Reviews

За Еко Трипс БГ

Създадохме за Вас туристически портал, в който за първи път на едно място е събрана подробна информация за възможностите за еко туризъм в България. Целта ни е да Ви представим красиви и уникални места от нашата природа, да Ви запознаем с тях и да бъдем полезни с всичко, необходимо за организиране на пътуването Ви до и из България. На нашата страница ще намерите информация за над 200 обекта, разделени по категории – екопътеки, пещери, крепости и исторически обекти, скални образувания, езера, язовири, водопади, манастири и светилища. Направили сме и каталог на препоръчани от нас места за настаняване с подробна информация и снимки. За резервация използвайте нашата страница.

Оператор и едноличен собственик на портала е „ЕКО ТРИПС БГ“ ЕООД.

ВАЖНО! Еко Трипс БГ НЕ Е туристическа агенция или туроператор.